در دنیای ترید، هر تریدر روش ترید و یا همان استراتژی خاص خود را دارد و انتخاب استراتژی برای هر تریدر فرق میکند و بستگی به خود تریدر دارد و این بر این معناست که هر تریدری که تازه شروع به ترید و معامله کرده است باید بر اساس زمانی که برای ترید میگذارد و حتی احساسات خود هنگام ترید باید یک روش یا استراتژی مخصوص خود را پیدا کرده و به همان روش و استراتژی ترید در کار خود پیش برود
داشتن استراتژی امری بسیار ضروری برای یک تریدر است!
همانطور که در اول مقاله ذکر کردیم داشتن استراتژی ترید برای هر تریدر امری بسیار ضروری است و تریدری که بدون استراتژی ترید کند همانند فوتبالیستی است که بدون کفش استوک فوتبال بازی میکند. حالا بیایید باهم چندتا از روش های ترید یا همان استراتژی ترید را باهم بررسی کنیم و بگوییم که هر روش یا استراتژی به درد چه کسانی میخورد.
مقدمه ای از داشتن استراتژی در معاملات !
معنای کلمه استراتژی یعنی داشتن یک نقشه راه و برنامه ی دقیق و منظم برای معامله گری و پیروی از آن در معاملات و خرید و فروش در بازار های مالی
و داشتن معاملات یا ترید با تعداد بالا و کمترین ریسک و بالا ترین سود!
استراتژی معاملاتی را میشه گفت مانند ستون هایی هستند که هر خانه ای بدون داشتن آن بسیار ضعیف است و به راحتی ریزش پیدا میکند !
حالا این امر یعنی داشتن استراتژی میتواند ساده و یا سخت باشد البته پیش نهاد ما به شما برای داشتن استراژی های روزانه و بروز دنبال کردن کانال تلگرامی ماست!
شما هرچه بیشتر پیش بروید و با یکسری آزمون و خطاها در داشتن استراتژی دقیق میفهمید که تماما از یک قاعده خاصی پیروی میکند و پس از مدتی پیدا کردن یک استراتژی دقیق برایتان راحت میشود
. استراتژی ترید یا معامله باعث مدیریت ریسک ارز دیجیتال میشود
. استراتژی ترید یا معامله امکان مدیریت نوسانات را برای شما فراهم میکند
. استراتژی ترید یا معامله شما را برای انجام انواع معاملات آماده میکند
.استراتژی ترید یا معامله سود شما را بالا برده و ضرر را کاهش میدهد
.استراتژی ترید یا معامله مدیریت سرمایه در ارزدیجیتال را در شما تقویت میکند
بهترین استراتژی های معاملاتی کدامند؟
همان طور که به شما عزیزان گفتیم داشتن یک استراتژی به شما کمک میکند که یک معامله با کمترین ریسک و بالا ترین سود را داشته باشید
حالا میخوایم به شما چند نوع استراتژی را توضیح دهیم!
هولد کردن(holder)
در این نوع استراتژی معامله گر یا تریدر با خرید و یا سرمایه گذاری و نگهداری آن به مدت طولانی آن را نگه میدارد و یا به اصطلاح (hold) میکند با این هدف که بعد مدت طولانی بین بازه یک ماهه الی چند ساله از آن سود زیادی کسب کند البته افرادی که از این نوع استراتژی استفاده میکنند باید بدونند که امکان داره در آن مدت طولانی که پول خود سرمایه گذاری کردند آن مقدار سودیکه انتظار داشتن را به دست نیاورند به این موضوع هم دقت داشته باشید! این سبک از ترید به درد کسانی میخورد که زیاد وقت ندارند و نمیتوانند تایم زیادی را صرف آنالیز و روند قیمتی بازار کنند و اکثر این افراد از روش هولد برای ترید کردن استفاده میکنند که نکته قابل توجه این است که روش هولد کردن ریسک کمتر و سود قابل توجهی دارد.
ترید روزانه یا به اصطلاح (daily trade)
در این موقعیت تریدر چارت ترید یا معامله خود را در یک بازه زمانی مشخص و کوتاه مدت تنظیم میکند و معاملهی خود را انجام میدهد و از آن سود کسب میکند
و تریدر ها در این روش به صورت روزانه و لحظه به لحظه روند بازار را آنالیز میکنند و اخبار های تاثیر گذار در روند قیمت ارزهای دیجیتال را چک میکنند و ترید خود را انجام میدهند و براساس دانسته ها و تجربه خود از بازار سود خود را چه کم چه زیاد دریافت میکنند.
برای خواندن بیشتر برای دانستن تفاوت های ترید و هولد کلیک کنید تفاوت هولدر و تریدر
آربیتراژ (Arbitrage)
روش آربیتاژ زیاد سخت نیست و تماما به آن زمانی که شما میخواهید معامله را انجام بدید بستگی دارد چون در این روش تریدر ارز را از یک صرافی خرید میکند و به سرعت به یک صرافی دیگه میفروشید چون که صرافی بعضی وقت ها قیمت های کم و زیادی میدهند تریدر میتواند از این فرصت استفاده کرده و رمز ارز را با حجم بالا خریداری کرده و به سرعت در صرافی دیگری که آن رمز ارز را مقداری گرون تر میدهد بفروشد و از این کار سود ببرد!
این استراتژی ریسک بالایی ندارد و صرفا وقت زیاد میبرد!
متوسط هزینه دلاری (Dollar-Cost Averaging)
در این روش از ترید، تریدر ها تمام سرمایه خود را درگیر معامله نمیکنند و بخش کوچکی از سرمایه خود را درگیر ترید میکنند و با همان مقدار سرماهی کم سود کرده و کم کم آن را گسترش میدهند چراکه اگر تحلیل های آنها خدایی نکرده اشتباه باشد و ضرر کنند در معامله خود لااقل سرمایهای پایه و امن برای خود داشته باشند این کار به شما کمک میکند که هنگام ترید از استرس شما کاهش پیدا کند و با تمرکز بیشتری به ترید خودتان ادامه دهید.
اسکالپینگ (Scalping)
روشی برای کسب سود از ضررها نواسانهای یک بازار است، به این صورت که معاملهگر حجم معاملاتش را بالا میبرد و سپس با تحلیل و بررسی اتفاقات بازار، نقطه خرید و فروش را در یک روز مشخص میکند. این کار که توسط نهنگهای بازار های ارزدیجیتال صورت میگیرد که هدف آنها، به هم ریختن نظم و روند یک ارز و تبدیل آن به روند قیمتی که خودشان میخواهند باشد است. ارزهای دیجیتال به دلیل نقدینگی بالایی که دارد، مشخص کردن نقطه خرید و فروش را آسان کرده است و بخاطر همین، استراتژی اسکالپینگ به میزان زیادی در آن استفاده میشود.
محدوده نوسان (Range Trading)
در این روش از ترید،تریدر یک محدوده نوسان را برای خود در مدت زمان کوتاه مشخص میکند در همان محدوده ترید میکند و سود خود را از آن معامله یا ترید دریافت میکند این زمان مشخص شده میتواند یک روز یک هفته و یا حتی یک ماه باشد
مثال: تریدر تحلیل میکند که هفته آینده قیمت طلا ۵ میلیون رشد میکند و از همین محدوده نوسان استفاده کرده و خرید را انجام داده هفته آینده به فروش میرساند!
ترید معکوس (Reversal Trading)
ترید معکوس یا ریورسال تریدینگ اگر بخوایم تعریف کلی واسه این روش از ترید بگیم اینه که تماما بر مبنای روند قیمت کلی ارزدیجیتال ها برنامه ریزی شده است و ریسک آن بالا بوده و توی این روند تریدر قسمت هایی را به عنوان تارگت مشخص کرده که در آن نقاط خرید یا فروش رمز ارز داشته باشد که تحلیل آنها را اکثر وقت ها نرم افزارهای هوش مصنوعی و وارونگی قیمت آنالیز میکند و به شما اعلام میکند!
معامله بر اساس خط روند (Trend Trading)
در استراتژی معامله بر اساس خط روند یک تریدر موقعیت هایی که بر اساس روندهایی شکل گرفته را رسد و بر روی آنها مانور میدهد به طور مثال یک ارز دیجیتال در شبکه های اجتماعی ترند شده و خیلی بین مردم اشباع شده را مورد رسد و آنالیز قرار میدهند و آن را مورد معامله قرار میدهد و از آن کسب سود میکند تریدرها در این استراتژی، بر اساس وضعیت بازار موقعیتهای کوتاه یا بلندمدت ایجاد میکنند، اما بهاحتمال بازگشت روند نیز توجه میکنند و سعی میکنند با استفاده از شاخصهایی همچون میانگین متحرک همگرا واگرا (MACD)، شانس موفقیتشان را به حداکثر برسانند.
شکست روند و سطح یا بریک اوت (Break Out)
شکست روند یا بریک اوت زمانی رخ میدهد که قیمت از سطح خاصی از محدوده معاملاتی خارج شود. شکست همچنین میتواند زمانی رخ دهد که دارایی به سطح قیمت خاصی برسد که این سطوح قیمتی خاص شامل سطوح حمایت و مقاومت، نقاط محوری، سطوح فیبوناچی و دیگر موارد میشود. یکی از استراتژیهایی که اکثر معامله گران از آن بهره میبرند، استراتژی شکست روند یا بریک اوت است. در این استراتژی، معاملهگر متوجه خواهد شد که اگر قیمت از سطح مقاومت بالاتر برود، باید انتظار صعود قیمت و اگر به زیر سطح مقاومت برود، باید انتظار نزول قیمت را داشته باشد.
پولبک (Pullback)
پولبک یا اصلاح قیمت را حرکت در خلاف قیمت و خارج شدن قیمت ارز از روند اصلی به اصطلاح شکست هایی که به آن ها نوسان گفته میشود میگویند و زمانی اتفاق میوفتد که پس از یک روند نزولی یا صعودی که توقفی کوتاه مدت میکند و سپس در خلاف جهت حرکت میکند پولبک معمولاً به عنوان یک فرصت خرید مجدد تلقی میشود و بیشتر در مجاورت سطوح حمایت و مقاومت شکل میگیرد.
جمعبندی:
استراتژیهای معاملاتی همانطور که گفته شد، دارای اهمیت بالایی هستند و معاملهگری که از آنها استفاده نکند، محکوم به شکست و ضرر بسیار است. نمیتوان با اطمینان گفت که کدام استراتژیها از دیگری بهتر هستند، اما میتوان گفت که آشنایی به تمامی آنها به معاملهگر کمک میکند تا در همهی شرایط معاملاتی، چیزی برای انجام در چنته داشته باشد و بتواند با استفاده از انواع استراتژیها به طور همزمان، تصمیم درست را بگیرد و احتمال ضرر را به میزان قابلتوجهی کاهش دهد.
بدون دیدگاه